Panie, zagraj po wirtualnym LAN-ie
|
21-01-2010, 14:15 48
![]() |
|||
|
|||
Panie, zagraj po wirtualnym LAN-ie
Taki wątek zbiorczy, jeśli macie na dysku/w kolekcji, jakieś fajne gry do grania przez hamachi, to dajcie znać, oczywiście mile widziane gry na licencji freeware/abandonware, ale niekoniecznie. Wypiszcie co macie ciekawego, obsługującego sieć LAN, być może się uda ustawić i połupić w jakiś wieczór, wszystkim, którym granie w pegasusowe tytuły trochę się przejadło.
![]() Ja mam (gdzieś, nie wiem gdzie, ale znalazłbym ![]() ![]() ![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
21-01-2010, 14:20 40
![]() |
|||
|
|||
RE: Panie, zagraj po wirtualnym LAN-ie
jak grasz przez hamachi to tworzy normalny serwer internetowy widoczny tylko przez graczy połączonych z toba przez hamachi, nie trzeba opcji lan'u
![]() a czy można w tym temacie się chwalić kto w co gra na serwerach? bo ja akurat łupię często w UT2004 na ITS nordic (deathmatch ) |
|||
21-01-2010, 14:23 11
![]() |
|||
|
|||
nie można się chwalić, bo to wątek do ugadania się na konkretne gry z PC przez hamachi
![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
21-01-2010, 21:17 18
![]() |
|||
|
|||
Ja chwilowo nie narzekam na nadmiar czasu, ale w niedalekiej przyszłości będę mógł pograć w Colina 2005, w Colina 2, ale w to ostatnio nie gram więc nie jestem w formie
![]() (21-01-2010 14:23 11)Evil napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.nie można się chwalić, bo to wątek do ugadania się na konkretne gry z PC przez hamachi Jako że niektórzy mogą bez przeszkód grać bez hamachi to pochwalę się, że czasem grywam na różnych serwerach w UT i też mogę się z kimś zgadać. Ale nie wcześniej niż za jakieś 2 tygodnie ![]() [img][/img]
|
|||
21-01-2010, 21:20 44
![]() |
|||
|
|||
Tactical Ops Wojna z Terrorem ale w to rzadko gram, a po zatym Serious Sam Pierwsze i drugie starcie.
|
|||
22-01-2010, 15:28 23
![]() |
|||
|
|||
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
dark colony z dodatkiem, strategia, abandonware rok 1996/1997 Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. cube, freeware'owy FPS i jeszcze o OpenArena jest topic, to tam macie link uzgodniliśmy z Evilkiem, że w to gramy po sieci, jak będa chętni to pisać ![]() |
|||
22-01-2010, 15:38 54
![]() |
|||
|
|||
powiem Ci, że ten Cube nawet fajnie wygląda
![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
23-01-2010, 09:48 15
![]() |
|||
|
|||
Jeszcze można grać w GTA SA przez Neta fajne to
![]() ![]() |
|||
23-01-2010, 12:29 35
![]() |
|||
|
|||
ale SA nie jest darmowe.
popatrzcie ludzie na te gry co podałem, jak się uda 4-osobową Ekipę zebrać to już będzie gitara. w DC da się na 2 grać, ale im nas więcej tym weselej ![]() |
|||
23-01-2010, 12:31 32
![]() |
|||
|
|||
Ej a może Enemy Territory
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|