Problem z historią w Firefoxie
|
05-07-2010, 10:17 46
![]() |
|||
|
|||
Problem z historią w Firefoxie
Ja używam Mozilli Firefox i jestem bardzo zadowolony
![]() PS: Wie ktoś z użytkowników liska jak usunąć historię wpisywanych stron (a nie historię przeglądanych) ![]() "Zacząć jest łatwo, wytrwać jest sztuką" (Przysłowie niemieckie) |
|||
05-07-2010, 10:44 03
![]() |
|||
|
|||
RE: jaka przeglądarka internetowa
Ja dopiero zaczynam "męczyć" lisa
![]() ![]() |
|||
05-07-2010, 11:20 41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2010 11:26 04 przez Narutofan.)
![]() |
|||
|
|||
Deletem kasuje tylko na chwilę ... Potem tak to jest nadal ... Sprawdź sobie u siebie ... Ja chcę jakąś trwałą metodę ... Bo już sobie ustawiłem w opcjach żeby więcej nie zapisywało tylko nie wiem jak usunąć te które już mam ...
EDIT: Chodzi mi o ten pasek ![]() ![]() "Zacząć jest łatwo, wytrwać jest sztuką" (Przysłowie niemieckie) |
|||
05-07-2010, 11:48 00
![]() |
|||
|
|||
To powinno się kasować przy czyszczeniu stron. Jeśli nie to albo masz tą stronę w zakładkach, albo złapałeś upierdliwe ciasteczko które zapisuję tą stronę do ulubionych.
[img][/img]
|
|||
05-07-2010, 11:54 01
![]() |
|||
|
|||
To nie żadne ciasteczko ponieważ zapisuje mi wszystkie ... W zakładkach ich nie mam bynajmniej nie wszystkich ... Np. zapisuje mi stronę z grami internetowymi w których użyłem opcji "search" ...
![]() "Zacząć jest łatwo, wytrwać jest sztuką" (Przysłowie niemieckie) |
|||
05-07-2010, 12:04 48
![]() |
|||
|
|||
Może przy skorzystaniu z wyszukiwarki na tej stronie podczepia ci się jakiś toolbar? Firefox ma to do siebie, że czasem zdarza mu się łapać takie pierdółki.
[img][/img]
|
|||
05-07-2010, 15:40 50
![]() |
|||
|
|||
@Narutofan
Usuwanie historii wpisywanych adresów www niestety odbywa się przy kasowaniu historii przeglądanych stron. Jednak można usuwać pojedyncze wpisy. ![]() Z menu pod paskiem tytułu wybierz: Historia -> Wyświetl całą historię Tutaj wpisujesz w wyszukiwarkę stronę, która Cię interesuje lub szukasz w poszczególnych dniach tygodnia. ![]() ![]() |
|||
05-07-2010, 15:48 31
![]() |
|||
|
|||
A jednak ... Nie wiem co to mi się dzieje ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Zacząć jest łatwo, wytrwać jest sztuką" (Przysłowie niemieckie) |
|||
05-07-2010, 18:27 51
![]() |
|||
|
|||
RE: Problem z historią w Firefoxie
To może tak. Pobierz sobie programik System Repair Engineer Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.. Jak już ściągniesz wybierz Smart Scan, a następnie zaznacz opcję Browser Add-ons (inne też możesz zaznaczyć, z tym, że nie ma co tam grzebać jak się nie ma odpowiedniej wiedzy
![]() [img][/img]
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|