Odpowiedz 
Problem z messen
03-01-2021, 17:47 43
Post: #1
Problem z messen
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

odpalam normalnie mam bląd jak na zdjeciu. odpale jako admin jest ok. co mam zrobic zeby nie musiec odpalac tego jako admin? wiem ze to zaden problem. powstrzymajcie sie z glupimi komentarzami

Gram, więc jestem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-01-2021, 09:38 24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2021 09:47 04 przez jeruka9. Powód: Drobne poprawki - literówki, interpunkcja itp.)
Post: #2
RE: Problem z messen
Mesen jest wieloplatforomowym emulatorem NES/Famicom dla Windowsa i Linuksa zbudowanym w C++ i C#.(z githuba)

Wgraj to : Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

To tz vcreditsy poprawiające działanie programów napisanych w visual studio takich jak messen(dla C++).

I język c# to nic innego jak biblioteki net framework.

I dla pewności jeszcze to :

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. (dla C#)

Co prawda ta paczka neta frameworka jest do xp ale zawiera jego najważniejsze wersje.

Ten abbodi to programista który tworzy te paczki i dodaje.

Dograj je jeśli program nie uruchomi się zostaje tylko nestopia lub punes.

Ostatnimi laty odkryłem że punes ma jednak wsparcie cheatów ale o tym w innym temacie.

Powodzenia :)

Ps: problemy mogą też być z powodu windowsa np jego wersji 10 na której są problemy z kompatybilnoscia w takim wypadku tylko używanie windowsa 7.

:głaszcze: przewodnik po świecie emulatorów
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-01-2021, 16:29 24
Post: #3
RE: Problem z messen
(04-01-2021 09:38 24)jeruka9 napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Powodzenia :)

Ps: problemy mogą też być z powodu windowsa np jego wersji 10 na której są problemy z kompatybilnoscia w takim wypadku tylko używanie windowsa 7.
dzieki. uzywam win 8.1. i bede uzywac dopoki nie naprawia windowsa 10 albo dopoki wiekszosc gier nie bedzie wymagala win 10 do odpalenia tak jak dzisiaj 5-6 gier wymaga

Gram, więc jestem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-01-2021, 17:40 19
Post: #4
RE: Problem z messen
(04-01-2021 16:29 24)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
(04-01-2021 09:38 24)jeruka9 napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Powodzenia :)

Ps: problemy mogą też być z powodu windowsa np jego wersji 10 na której są problemy z kompatybilnoscia w takim wypadku tylko używanie windowsa 7.
dzieki. uzywam win 8.1. i bede uzywac dopoki nie naprawia windowsa 10 albo dopoki wiekszosc gier nie bedzie wymagala win 10 do odpalenia tak jak dzisiaj 5-6 gier wymaga

Dla hardkorowców retroarch ostatnio wypłynął temat jak go skompilować samodzielnie.

W przypadku problemu z emulatorami stand alone.

Bo ma wiele core (rdezeni) różnych emulatorów.

W tym pegasusa.

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Działa również na windows 10 bez zająknięcia.

Z tego co wiem oczywiście ale to taki mały offtop.

:głaszcze: przewodnik po świecie emulatorów
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-01-2021, 16:10 07
Post: #5
RE: Problem z messen
te pliki co dales nie pomogly

Gram, więc jestem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-01-2021, 16:50 48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2021 16:52 34 przez jeruka9.)
Post: #6
RE: Problem z messen
(05-01-2021 16:10 07)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.te pliki co dales nie pomogly

To powinno pomóc:

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Można też użyć ccleaner'a lub glary registry repair.

:głaszcze: przewodnik po świecie emulatorów
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-01-2021, 01:14 36
Post: #7
RE: Problem z messen
(05-01-2021 16:50 48)jeruka9 napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
(05-01-2021 16:10 07)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.te pliki co dales nie pomogly

To powinno pomóc:

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Można też użyć ccleaner'a lub glary registry repair.

problemy zaczely sie po uzyciu easy cleanera i usunieciu kluczy rejestru

Gram, więc jestem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-01-2021, 06:06 27
Post: #8
RE: Problem z messen
(06-01-2021 01:14 36)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
(05-01-2021 16:50 48)jeruka9 napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
(05-01-2021 16:10 07)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.te pliki co dales nie pomogly

To powinno pomóc:

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Można też użyć ccleaner'a lub glary registry repair.

problemy zaczely sie po uzyciu easy cleanera i usunieciu kluczy rejestru

To jedynie reinstall lub naprawa systemu albo przywracanie z kopii czyli punktu przywracania.

:głaszcze: przewodnik po świecie emulatorów
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Konsolą karolekk1989 3 336 01-05-2020 15:22 38
Ostatni post: karolekk1989
  nesoid android problem magdakowalska48@gmail.com 0 720 11-12-2018 19:13 20
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com
  Multiplayer problem karolku 1 955 19-10-2018 10:37 31
Ostatni post: jeruka9

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości