Szukam gry (pozostałe platformy)
|
18-11-2009, 16:49 21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2009 16:53 54 przez Evil.)
![]() |
|||
|
|||
Szukam gry (pozostałe platformy)
Temat powstał po to, żeby ewentualnie pomóc w znalezieniu gier z platform innych niż NES/Famicom/Pegasus. Nie podajemy linków, tylko tytuły plus ewentualne screeny.
Najlepiej byłoby gdyby szukający określił z jakiej platformy jest szukany tytuł gry ![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
18-11-2009, 16:54 46
![]() |
|||
|
|||
RE: Szukam gry (pozostałe platformy)
Nie podajemy linków
why?? |
|||
18-11-2009, 16:57 47
![]() |
|||
|
|||
Szukam Gierki..Bodajże z Atari...
Latało sie samolocikiem w Prawo..Chyba nad morzem i strzelalo do..Kiełbasek<tak na to mowilem> Nie jestem pEwien czy to z Atari ale ... Może Ktoś zna>..Grał Ktoś.. może propozycje... |
|||
18-11-2009, 19:05 35
![]() |
|||
|
|||
(18-11-2009 16:54 46)Mcin napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Nie podajemy linków Bo to nie forum warezowe ![]() [img][/img]
|
|||
18-11-2009, 19:25 24
![]() |
|||
|
|||
zgadza się, dlatego, żeby się nie zaczęły posty w stylu "dajcie link do takiej i takiej gryz PS2". To jest forum przy stronie o Pegasusie i takie romy można dawać, myślę, że znalezienie tytułu, to i tak sporo
![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
29-01-2010, 22:10 27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2010 22:12 32 przez hunter.)
![]() |
|||
|
|||
Nie podajemy linków, tylko tytuły plus ewentualne screeny. (kawałek z wypowiedzi Evila)
A i ja jestem też troche anty-piratem więc jak by tu gościu wyskoczył z komentarzem: Ej ziomale dajcie mi tu linka do gry (i tu opis gry lub jej nazwa bo i takie posty by się zdarzały) bo muszę mieć ją teraz bo mnie szkoda forsy na nią a strasznie chcę w nią zagrać(czy coś w tym stylu), to bym zaczął jeszcze ich obrażać i z forum wyleciał ![]() Rozumiem że tym postem teraz wkurzyłem dużo ludzi z forum i będę zbierał baty od nich, ale nie zmienię zdania. |
|||
29-01-2010, 22:43 45
![]() |
|||
|
|||
Ciekawe na jakie platformy znacie sporo gier
![]() |
|||
31-03-2010, 14:58 40
![]() |
|||
|
|||
Plazma zbierajaca krysztalki
Witam, nie jest to gra na Pegazusa a juz na komputer ale grafika nie odbiega daleko od pegazusa. chodzilo sie takim zoltyk "glutem" i zbieralo diamenty, podkopywalo sie kamienie i spadaly one na dol, kojazy mi sie ta nazwa jako "diggi jim"(didzi dzim)
![]() |
|||
31-03-2010, 15:59 26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2010 16:24 52 przez Evil.)
![]() |
|||
|
|||
RE: Plazma zbierajaca krysztalki
Jak nie z Pegasusa, to nie ten dział, przenoszę.
Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|