Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
|
22-12-2015, 22:06 36
![]() |
|||
|
|||
RE: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
Zdrowych, pogodnych, rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia!
![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
23-12-2015, 10:42 40
![]() |
|||
|
|||
Wesołych Świąt! Zdrowia, szczęścia i czego sobie życzycie.
|
|||
23-12-2015, 10:56 10
![]() |
|||
|
|||
Ode mnie też najlepsze życzenia, dużo szczęścia, radości, spokoju i spędzenia tych dni w ciepłej rodzinnej atmosferze
![]() ![]() |
|||
23-12-2015, 23:08 01
![]() |
|||
|
|||
Nigdy
![]() Radości, spokoju, wesołości, obżartości, niech Chrystus narodzi się w każdym z nas ![]() ![]() |
|||
24-12-2015, 19:14 29
![]() |
|||
|
|||
Czarodziejskich świąt, uciechy ze słusznych powodów i powodzenia (więc nie dziękujcie mi za życzenia) składa Ferret.
|
|||
01-01-2016, 08:58 21
![]() |
|||
|
|||
Wszystkiego najlepszego w 2016 roku!
![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
24-12-2016, 19:32 34
![]() |
|||
|
|||
Życzę wszystkim zdrowych, szczęśliwych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
|||
23-12-2017, 22:36 35
![]() |
|||
|
|||
Tradycyjnie już składam forumowiczom życzenia Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
[img][/img]
|
|||
24-12-2017, 15:34 56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2017 15:36 24 przez jeruka9. Powód: Drobne poprawki - literówki, interpunkcja itp.)
![]() |
|||
|
|||
Wesołych Świąt i szczęsliwego Nowego Roku.
szczescia ,zdrowia milosci i pieniedzy teraz i na wieki. ![]() |
|||
22-12-2018, 19:49 55
![]() |
|||
|
|||
I znów zjawia się by życzyć Wam wszystkiego najlepszego, wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!
P. S. Czym były by święta bez kolęd : [img][/img]
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości