XBOX
|
09-09-2010, 17:52 18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2012 16:15 26 przez Evil.)
![]() |
|||
|
|||
XBOX
przytaszczyłem klocurka od Microsoftu, po odrobinie gmyrania udało się go naprawić
![]() ![]() ![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
09-09-2010, 18:18 50
![]() |
|||
|
|||
RE: XBOX
koleżka miał kiedys jak wychodziły pierwsze xboxy pamiętam że świetnie wyglądały: Halo - świetny shooter(kooperacja), dead or alive - bardzo fajna bijatyka, generalnie znajdziesz masę świetnych tytułów
![]() |
|||
09-09-2010, 18:23 41
![]() |
|||
|
|||
i co najlepsze - w dzisiejszych czasach już te gry tanie jak barszcz. Myślę że w graciarni znajdę poniżej 10 PLN, jak z Anglii przywleką dostawę. Kumpel mi ją dał, bo wyświetlała błąd z dyskiem, wymieniłem taśmę, poszukałem po necie jak ją podłączyć pod kompa, podmieniłem pliki na znalezione i hula.
![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
09-09-2010, 19:59 49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2010 20:46 54 przez awek.)
![]() |
|||
|
|||
to jest świetne dokładnie tak. Na tej samej zasadzie mozesz mieć PS2 albo GameCube nic tylko grać
![]() ![]() ![]() |
|||
15-09-2010, 13:29 07
![]() |
|||
|
|||
Dotarła do mnie wczoraj Forza. Nie miałem bardzo czasu na grę, ale na jakieś pół godziny odpaliłem, no i nie ukrywam, że trochę się zawiodłem
![]() ![]() ![]() Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :> Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|